blog-top-header

Sfaturi pentru crearea unui iluminat frumos în aer liber pentru casa ta

Iluminarea corecta poate face o diferenta reala in aspectul general al spatiului dvs. exterior dupa ce soarele coboara. Corpurile de iluminat pozitionate cu atentie pot atrage atentia asupra punctelor focale din curtea dvs., stabilind in acelasi timp starea de spirit perfecta. Din pacate, majoritatea proprietarilor de case nu dau iluminatului exterior atentia pe care o merita.

 

Daca doriti cu adevarat sa va faceti sa iesiti in casa si sa va imbunatatiti in mod dramatic recursul la curbura, ar trebui sa va ganditi sa adaugati iluminat exterior. In acest fel, casa ta va arata la fel de frumoasa noaptea ca si in timpul zilei.

 

Cea mai buna parte este ca exista nenumarate tipuri de iluminat exterior pe care sa puteti alege, usurand astfel crearea unui aspect perfect pentru spatiul dvs. In fiecare zi se introduc noi tipuri de iluminat, ceea ce face ca optiunile sa fie practic nelimitate. indiferent daca doriti sa mergeti cu spoturi traditionale si lumini de cale sau ceva mai modern, cum ar fi suspendarea luminilor pendant, exista o multime de stiluri de a alege de la.

 

Cele cinci sfaturi de mai jos va vor ajuta sa creati un spatiu in aer liber frumos luminat, de care sa va puteti mandri.

 

1. Evitati Luminile Puternice, Optati in schimb Pentru Mai Multe Becuri De Putere Mai Mica.

Pe timp de noapte, becurile extrem de stralucitoare pot parea prea dure. Puteti crea un aspect mult mai atractiv prin utilizarea mai multor becuri de putere mai mica pentru a va lumina spatiul in aer liber. Din punct de vedere practic, luminile care nu sunt la fel de luminoase sunt, de asemenea, mult mai primitor. imaginati-va cat de mult ar fi fost pentru vizitatori daca ar avea o lumina stralucitoare care sa straluceasca in fata lor cand veneau la usa din fata.

 

Indiferent daca iluminati o cale sau atrageti atentia asupra unui punct focal in curtea dvs., becurile cu putere redusa sunt aproape intotdeauna cea mai buna alegere. Daca luminile sunt prea luminoase, tot ceea ce vor face este sa creeze umbre profunde care fac dificila vizualizarea detaliilor in ceea ce priveste obiectele pe care incercati sa le evidentiati.

 

2. Setati Starea de Spirit Corecta prin Iluminat.

Iluminatul poate fi utilizat pentru a crea o dispozitie distincta in spatiul dvs. exterior. Ganditi-va cum doriti sa va simtiti curtea si gradina dupa intuneric. Apoi, alegeti corpuri de iluminat si becuri care va ajuta sa creati starea de spirit potrivita.

 

3. Atrageti Atentia asupra Anumitor Parti din Curtea sau Gradina dvs. Cu iluminare accentuata.

Draw attention to specific parts of your yard or garden with accent lighting.

Proiectoarele, luminile de interior si alte tipuri de Iluminat ambiental va pot ajuta sa creati o zona larga de lumina in spatiul dvs. exterioara. Luminile de cursa si alte tipuri de iluminat de sarcina sunt ideale pentru iluminarea pistelor sau a altor zone ale curtii unde iluminatul bun este esential pentru siguranta.

 

Daca obiectivul dvs. este de a atrage atentia asupra unui anumit element decorativ sau caracteristica in curtea dvs., totusi, iluminarea accentului este calea de urmat. acest tip de iluminat este suficient de atractiv pentru a atrage oamenii sa observe ce element doriti sa atraga atentia.

 

4. Utilizati Iluminatul in Scafa pentru a crea un Aspect Unic.

Use cove lighting to create a unique look.In mod obisnuit, iluminatul in scafa este rezervat spatiilor interioare. De asemenea, poate fi folosit in exterior pentru a crea un aspect unic si interesant.

 

Cand vine vorba de iluminatul exterior, proprietarii de case sunt de obicei dispusi sa ia cateva riscuri. Daca doriti sa creati un aspect unic pentru spatiul dvs. in aer liber, incercati sa instalati iluminatul de la rampa sub streasina verandei, impreuna cu varful gardului dvs. sau de-a lungul unei scari in aer liber sau a unei zone de sedere.

 

5. Folositi Cronometrele Pentru a Va Controla Luminile.

Luati in considerare cuplarea luminilor de exterior pana la cronometre. in acest fel, acestea se vor activa automat in orice moment pe care il desemnati.

 

Acest lucru poate duce la inca un element din lista de sarcini. tot ce trebuie sa faceti este sa setati cronometrele astfel incat luminile sa se aprinda cand soarele coboara. in acest fel, chiar daca nu sunteti acasa, casa dvs. va fi frumos aprinsa dupa intuneric.

 

Setarea potrivita pentru iluminatul exterior poate adauga frumusetea si interesul vizual pentru casa dvs., imbunatatind atractia curbelor, facand in acelasi timp mai mult spatiu in aer liber.

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting