blog-top-header

EXPOZITIE ELECTRICA DEMONSTRATIVA 2010 - EDITIA 1

Vineri, 28 mai 2010, Compania Euro Vial Lighting a inaugurat Expozitia Electrica Demonstrativa. Evenimentul s-a desfasurat in incinta firmei Euro Vial Lighting, unde curtea interioara spatioasa permite desfasurarea acestei manifestari in conditii “open-air”.

 

„Este primul eveniment de acest gen organizat de firma noastra. In cadrul acestei manifestari expozitionale, ne-am propus sa prezentam la o scara mai mare noile tehnici si tehnologii din sectorul echipamentelor electrice” - a declarat, pentru cotidianul „Cuget Liber”, Virgil Lixandru, managerul general al companiei. Expozitia de la Constanta se adreseaza in principal instalatorilor, utilizatorilor finali, firmelor de comert specializate si tuturor celor interesati.

 

Euro Vial Lighting este distribuitorul numarul unu de materiale si echipamente electrice din Dobrogea, cu o cota de piata de peste 50%. Firma si-a extins prezenta si in alte judete, tinzand sa se dezvolte pe scara nationala, a precizat Virgil Lixandru.

 

La acest eveniment, au fost prezente 11 branduri renumite din acest domeniu - Philips, Schneider Electric, 3M, Legrand, OBO, Elba, Rittal, Gerkon, Bach Mann, Courbi si Delixi -, carora li s-a alaturat si Asociatia Romana a Electricienilor, a declarat Laura Marcu, specialist in marketing. In cadrul acestui eveniment, fiecare dintre expozanti au realizat demonstratii practice pe gamele de produse comercializate prin intermediul Euro Vial Lighting. Expozitia a fost deschisa si in ziua de 29 mai, la sediul Euro Vial Lighting.

 

Expozitia permite vizitatorilor accesul la produse si producatori din domenii variate, intr-un singur loc. Prin acest eveniment, se urmareste expunerea produselor printre diverse clase de clienti.

 

Posibilitatea de a demonstra aplicatiile din domeniul electric si modul de utilizare a noilor game de produse lansate se regasesc printre obiectivele acestei expozitii.

 

Reguli si conditii de participare 
O societate se poate inscrie o singura data la fiecare concurs. Utilizatorii ce vor raspunde corect la toate intrebarile, vor primi premii. Daca utilizatorul nu raspunde corect la toate intrebarile nu beneficiaza de premiu. Concursul dureaza in principiu 30 zile, echivalentul unei luni. Concursul contine intrebari tehnice, intrebari legate de produsele comercializate si intrebari despre istoria Euro Vial Lighting, iar numarul intrebarilor variaza de la un concurs la altul.

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting