termeni-si-conditii-header-image
garantii-shape-evl
garantii-shape-evl

Termeni si Conditii

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA UTILIZATORII AU CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

 

Site-ul www.eurovial.ro , denumit in continuare „site” (cu exceptia site-urilor apartinand tertilor catre care se face trimitere), este proprietatea S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L., societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr J13/5279/1994 , avand Cod Fiscal RO 6742610, cu sediul in Constanta, Str. Nicolae Filimon Nr. 23,(denumita in continuare „EURO VIAL LIGHTING”).

 

Scopul site-ului

 

Site-ul îsi propune sa promoveze marca inregistrata a companiei EURO VIAL LIGHTING si sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la produsele si serviciile  oferite de S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L., societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr J13/5279/1994 , avand Cod Fiscal RO 6742610, cu sediul in Constanta, Str. Nicolae Filimon Nr. 23.

 

Site-ul este menit sa participe la imbunatatirea relatiei dintre EURO VIAL LIGHTING si clientii sai in sensul de a usura comunicarea dintre EURO VIAL LIGHTING si clienti, ceea ce conduce la imbunatatirea comercializarii produselor si serviciilor EURO VIAL LIGHTING.

 

EURO VIAL LIGHTING depune toate eforturile necesare pentru a oferi informatii actuale privind  produsele sale si pentru a actualiza continutul site-ului. Cu toate acestea, EURO VIAL LIGHTING nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe site in orice moment.

 

De asemenea, EURO VIAL LIGHTING nu garanteaza ca site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. EURO VIAL LIGHTING nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori din cauza unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul site-ului.

 

Obligatiile utilizatorului

 

Utilizatorul este de acord, accepta și garanteaza ca va folosi acest site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii, intr-o maniera corespunzatoare si legala, numai in scopuri legale. Spre exemplu, utilizatorul nu va:

 

  • Primi, accesa sau transmite continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, incalca confidentialitatea, este ofensator, defaimator ilegal;
  • Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza, detrimente sau vor pagubi in orice fel sistemul de calcul EURO VIAL LIGHTING si/sau al altor utilizatori;
  • Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe corespondența nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate sau concursuri prin care este posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia EURO VIAL LIGHTING sau reputatia unei terte parti;
  • Divulga propria identitate sau pe cea a unei terte parti sau informatii sensibile in conversatii si mesaje afisate. Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sanu faca raspunzator EURO VIAL LIGHTING pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea termenilor si conditiilor.

 

Limitarea raspunderii

 

Utilizatorul accepta ca folosirea site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile EURO VIAL LIGHTING, continutul si paginile de internet, sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nicio promisiune sau garantie de niciun fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:

 

  • disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului;
  • titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.
  • Această renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare etc.

 

EURO VIAL LIGHTING nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar prin folosirea site-ului sau posibilitatea de folosire a site-ului.

 

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie EURO VIAL LIGHTING, inclusiv acelea care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al utilizatorului.

 

EURO VIAL LIGHTING poate modifica prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila. Astfel de schimbari vor fi anuntate prin afisarea pe site. Se considera aceste schimbari ca fiind acceptate in cazul in care utilizatorii continua sa utilizeze site-ul dupa data afisarii modificarilor.

 

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, EURO VIAL LIGHTING nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre EURO VIAL LIGHTING a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

 

„EURO VIAL LIGHTING” este o marca apartinand S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. Utilizarea in scopuri comerciale a marcii „EURO VIAL LIGHTING”  este strict interzisa utilizatorilor site-ului. In mod special, este interzisa comercializarea acestor marci, totala sau partială, precum si copierea, modificarea, reproducerea, retransmiterea sau distribuirea acesteia prin orice mijloace, de catre utilizatori.


De asemenea, utilizatorii iau la cunostintă de faptul ca toate drepturile, titlurile si interesele asupra continutului site-ului, indiferent de forma lor, inclusiv toate drepturile de autor, marcile inregistrate, secretele comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala asociate cu acestea, sunt si vor ramane proprietatea EURO VIAL LIGHTING si/sau a licentiatorilor acesteia.