politica-de-confidentialitate-header-image
garantii-shape-evl
garantii-shape-evl

Politica de Confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor),  S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr J13/5279/1994 , avand Cod Fiscal RO 6742610, cu sediul in Constanta, Str. Nicolae Filimon Nr. 23, administreaza în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care vizitatorii/potentialii vizitatori le furnizeaza in cadrul acestui site.

Prin completarea formularelor de pe site, vizitatorul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre în baza de date a societatii S.C. EURO VIAL LIGHTING si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Vizitatorii care furnizeaza datele cu caracter personal prin completarea formularelor mentionate mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Regulamentului (UE) 2016/679.

 

Datele cu caracter personal prelucrate de EURO VIAL LIGHTING  sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa domiciliu, CNP, adresa e-mail, varsta, sex, ocupatie, numar telefon.

 

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre  EURO VIAL LIGHTING  sunt:

  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea EURO VIAL LIGHTING fata de vizitator;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea EURO VIAL LIGHTING fata de vizitator;
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii, inclusiv expedierea premiilor castigate.

 

Datele vizitatorilor sunt destinate utilizarii de catre EURO VIAL LIGHTING in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor cu exceptia societatilor care fac parte din acelasi grup de firme cu  EURO VIAL LIGHTING,

 

Prin completarea formularului “Newsletter”, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la EURO VIAL LIGHTING. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la EURO VIAL LIGHTING, nu va completa formularul “Newsletter”.

 

In cazul in care persoana vizata efectueaza o achizitie de la Euro Vial Lighting online (prin email, prin intermediul shop.eurovial.ro), prin telefon, in showroom sau depozit, vom colecta informatiile necesare pentru a finaliza comanda si a transmite notificari despre starea comezii (daca este cazul).

 

EURO VIAL LIGHTING garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularele mentionate mai sus.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul de interventie asupra datelor;
  • dreptul la opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a va adresa justitiei.

 

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la urmatoarea adresă: S.C. EURO VIAL LIGHTING, Str. Nicolae Filimon, nr. 23, Constanta, Romania sau la adresa de email office@eurovial.ro si va vom raspunde intr-un termen rezonabil.

 

In cazul in care se va emite o factura fiscala, vom stoca informatiile pe perioada minima impusa de legislatia in vigoare, si anume 10 ani de la finalizarea exercitiului financiar in care au fost emise, conform art. 25 din Legea nr. 82/1991. Informatiile obligatorii intr-o factura, conform pct. 20 din art. 319 „Facturarea” din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal sunt: denumirea/numele si adresa beneficiarului bunurilor sau serviciilor, precum si codul de inregistrare in scopuri de TVA sau codul de identificare fiscala al beneficiarului, daca acesta este o persoana impozabila ori o persoana juridica neimpozabila.

 

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Euro Vial Lighting, colecteaza si prelucreaza informatii care nu va pot identifica personal, si anume informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesati www.eurovial.ro sau www.shop.eurovial.ro. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, produsele pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre dumneavoastra, istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despre conexiunea la Internet etc, care vor fi pastrate si prelucrate de cstre Euro Vial Lighting pe o perioada de maxim 26 de luni.

 

„Politica de confidentialitate” trebuie sa fie citita impreuna cu „Termenii si conditiile de utilizare a site-ului”