blog-top-header

Expozitia Electrica Demonstrativa Editia a VII-a

În perioada 9-11 iunie 2016, EURO VIAL LIGHTING a organizat, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a VII -a editie a Expoziţiei Electrica Demonstrativa.

 

Traditional, EED este cel mai important eveniment dedicat iluminatului, echipamentelor electrice şi automatizarilor din Sud-Estul Romaniei si anul acesta, pentru ca Euro Vial Lighting a implinit 20 de ani, s-a desfasurat la Pavilionul Expozitional Constanta.

 

118

Cei interesati au avut toate motivele sa participe: specialisti din domeniu la nivel international reuniti intr-un singur loc, noutati si idei creative pentru diverse proiecte, si multe promotii si premii in perioada evenimentului, mai mult, intrarea a fost gratuita.

 

Lista surprizelor nu s-a incheiat aici. Alaturi de prezentarile cu participare gratuita sustinute de specialisti in domeniu de la Beghelli, Schneider, Philips si AREL (puteti vedea fragmente din aceste prezentari pe pagina Euro Vial Lighting de Facebook), doritorilor li s-a oferit sansa de a testa Tweezy, o masina electrica foarte simpatica prezenta la standul SCAME.

  

    

Poti vedea in continuare un clip filmat cu drona la Expozitia Electrica Demonstrativa 2016.

 

Noi, la standul Euro Vial Lighting am adus in lumina reflectoarelor magazinul online http://shop.eurovial.ro, platforma noastra e-commerce si totodata unul din cele mai mari magazine virtuale de materiale electrice, aparataj electric si automatizari din Romania.

 

La eveniment au fost prezenti expozanti din domeniul iluminatului, aparatajului electric şi Home Automation. Prezentarile sustinute de specialistii prezenti au acoperit mai multe arii de prezentare: Game Noi de Produse, Sisteme Inteligente de Iluminat pentru Casa sau pentru Spatii Comerciale şi Birouri, Soluţii specializate pentru Domeniul Hotelier, dar şi Demonstraţii de Verificări Electrice cu Aparate Specializate.

 

Timp de 3 zile, Euro Vial Lighting a primit pe toţi Constantenii si nu numai in cadrul expoziţiei, consultanţii companiei si ai partenerilor asteptandu-i cu cele mai bune sfaturi şi soluţii pentru problemele sau situatiile cu care se confrunta.

DSCN5818

Au fost 3 zile intense dar frumoase si abia asteptam EED 2017!

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting