blog-top-header

deSilva Residences - MAMAIA

 Dezvoltatorul deSilva Residences declara:

 

“Pe malul mării, un nou reper al vieții sofisticate ia naștere – un complex modern, elegant, cu facilități exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club și wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spațiu de joacă pentru copii, sală de evenimente și multe altele.

 

Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuință care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât și aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îți taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul și calitatea la care nu doar te aștepți, dar pe care le meriți.

First Residence este conceput să depășească așteptările în orice privință. Facilitățile, finisajele, detaliile din fiecare locuință sunt o reflexie a acestui angajament. Știm că fiecare construcție este unică, de aceea apartamentele din ansamblul nostru de 2 până la 5 camere  sunt caracterizate prin eleganță, exigență și rafinament.”

 

SOLUTIILE OFERITE DE EURO VIAL LIGHTING in cadrul acestui proiect:

 

  • SISTEME INTELIGENTE LEGRAND DE AUTOMATIZARE A LOCUINTEI, LUMINI, JALUZELE SI INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting