blog-top-header

Măsuri de siguranță pentru încărcarea vehiculelor electrice

                Numarul statiilor de incarcare a vehiculelor electrice instalate in tara noastra a crescut cu mare viteza, iar estimarea pentru viitor este ca vehiculele electrice vor reprezenta pana la 50% din vanzarile de vehicule la nivel mondial in anul 2040.

                                                    

De foarte multe ori montajul acestora este incorect si pune in pericol viata utilizatorilor. Pentru a putea preveni astfel de situatii si pentru a va putea asigura ca statiile de incarcare sunt montate corect, va punem la dispozitie ghidul  Masuri de siguranta pentru incarcarea vehiculelor electrice, pe care il puteti gasi aici.

 

Acest document intentioneaza sa evidentieze masurile de siguranta pentru incarcarea vehiculelor electrice si documentele de referinta aplicabile, rezumand masurile de protectie cerute de standardele internationale si explicand modul de identificare a protectiei la socurile electrice, a protectiei la supracurenti sau a protectiei la supratensiuni.

 

 Daca te intereseaza detalii si informatii tehnice despre statiile de incarcare masini electrice, Schneider Electric, de aici le poti afla. Daca ai nevoie de alte informatii sau de o oferta comerciala ne poti contacta pe shop@eurovial.ro sau la 0732 520 222

 

 

Si daca ajungi in Constanta, vino sa testezi gratuit statia EVlink Schneider Electric de la sediul Euro Vial Lighting!

 

                                       

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting