blog-top-header

Incara de la Legrand, solutii integrate pentru mobilier

   Incara de la Legrand, solutii integrate pentru mobilier

 

In aprilie 2023, Legrand lanseaza INCARAo gamă de dispozitive funcționale și ergonomice, destinate fiecărui spațiu de lucru modern și flexibil, de la birouri la hoteluri, cafenele, aeroporturi sau orice alt mediu de lucru partajat.

 

"Am conceput această gamă gândindu-ne la instalatorul profesionist și la utilizatorul final, pentru o instalare, configurare și funcționare simple. Incara poate fi integrată fără dificultate în toate tipurile de mobilier, pentru ca utilizatorii finali să-și poată desfășura activitățile de zi cu zi."

 

Legrand, producător de top al accesoriilor pentru aparataj de câmp, își valorifică întreaga expertiză, asigură calitatea și oferă o gamă largă de funcții și finisaje care permit personalizarea la cerere a multor elemente Incara. În nuanțe și culori atemporale, finisajele moderne și atractive ale Incara oferă o notă de eleganță oricărui spațiu.

 

 

                                                                

 

 

Ce caracteristici ies in evidenta la noua gama INCARA?

Design eficient

Produse discrete și subtile și finisaje care se integrează perfect în orice mediu de lucru. Priza încastrată (sistem brevetat Legrand) este mai atractivă și ușor de curățat.

Incara™ Disq 60 se adaptează oricărui spațiu, oferind o priză și un încărcător USB. O soluție atractivă și discretă, cu instalare rapidă.

 

Design iconic pentru medii unice

Incara™ Electr’On Surprinde cu designul său original și materialele sale de înaltă calitate, precum lemn sau beton, precum și cu stilul vintage, cablurile cu tresă textilă și eticheta cu semnătura Legrand. Finisajele pot fi schimbate cu ușurință în timp, după cum dorești (sistem brevetat Legrand). Incara Electr’On poate fi montat, pur și simplu, orizontal pe suprafața de lucru sau în unghi, cu ajutorul unui accesoriu de fixare, pentru acces mai ușor la prize.

                                                       

 

Soluții funcționale și aspectuoase pentru sălile de întâlnire care ies în evidență

Proiectat pentru sălile de întâlnire mai mari, Incara™ Flip-up oferă o gamă largă de funcții într-o soluție frumos concepută, realizată din materiale de înaltă calitate. Prizele se potrivesc perfect sub capac, chiar și atunci când dispozitivele sunt conectate.

 

Soluții compacte și practice

Perfect pentru o distribuție ușoară a energiei și a datelor pentru utilizare ocazională în spații restrânse, Incara™ Tower 60 se integrează perfect în orice spațiu.

 

Încărcare wireless

Utilizatorii își pot încărca smartphone-ul oriunde cu soluții elegante de încărcare wireless care se vor potrivi perfect cu orice mobilier.
Cu încărcătorul wireless Incara Disq 80 QI de la Legrand, poți uita de căratul ștecărelor voluminoase.

 

                                                       

 

Programeaza o discutie cu reprezentantul Euro Vial Lighting si beneficiaza de consultanta gratuita, ofertare personalizata, recomandari  si livrari rapide !

 

 

                                                             

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting