blog-top-header

Castiga cu solutiile de iluminat de la Philips

Castiga cu soluţiile de iluminat de la Philips 

 

 

            Profesioniștii caută mereu noi modalităţi de a economisi timp și bani fără a compromite calitatea. Soluţiile de iluminat Philips oferă nivelul de calitate și lumină care permit înlocuirea 1 la 1 a soluţiilor de iluminat convenţionale.

Asa cum v-am obisnuit, si in aceasta primavara, Philips si Euro Vial Lighting va rasplatesc fidelitatea cu premii pe măsură: vouchere eMag, cu ajutorul cărora îţi poţi cumpăra ce îţi dorești.


Primul pas este să cumperi corpuri de iluminat Philips LEDINAIRE, Philips Malaga LED si surse de iluminat Philips LED si PILA LED de la Euro Vial Lighting în perioada 24 Aprilie - 9 Iunie 2023, de valorile minime din campanie.

Pasul doi este sa inscrii facturile/bonurile fiscale pe https://startled.ro/ iar dupa finele campaniei, astepti mesajul cu voucherele eMag!


 

IAR asta nu e tot! In plus, ti-am pregatit si o campanie extra pentru corpurile Philips LEDINAIRE si Philips Malaga LED! Cere-o reprezentantului Euro Vial Lighting sau citeste detaliile de mai jos:

 

       DA, poti castiga vouchere eMag pentru aceleasi achizitii !

 

Cumperi de la Euro Vial Lighting corpurile Philips Ledinaire si Malaga Led si castigi voucherul oferit de Philips dar si voucherul oferit de Euro Vial Lighting!

 

 

PARTICIPANTI LA CAMPANIE Euro Vial Lighting 

La aceasta campanie pot participa clientii EVL, persoane fizice sau juridice,  din toate filialele nationale ale organizatorului.

 

                      

 


PRODUSE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie participa referintele Philips din categoria corpuri de iluminat prezentate in regulamentul campaniei

 

MECANISMUL CAMPANIEI

Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 01.04.2023-30.06.2023

 

Participantii vor achizitiona prin factura sau bon fiscal de la Euro Vial Lighting, produse Philips, participante la campanie insumand valoare cumulata de minim 5 000 lei fara tva lunar si vor primi un voucher Emag in valoare de 100 lei cu tva.

 

Premiile se acorda lunar, la finele fiecarei luni (aprilie, mai, iunie) se evalueaza si se acorda premiile campaniei.

 

Nu vor fi luate in calcul acele vanzari la care ulterior sunt atasate facturi de retur.

Un participant la campanie poate obtine maxim 6 premii.

 

Conditii : fara intarzieri nejustificate la plata, se exclud din calculul campaniei proiectele discutate in prealabil si negociate deja!

 

 

 

 

 

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting