blog-top-header

Livrare in EasyBox - Acum e mai simplu sa comanzi pe shop

Tehnologia este evoluție, iar tu știi asta mai bine ca oricine. Contactul permanent cu instrumentele digitale și integrarea lor în procesele și programele tale îți facilitează creșterea, prin eficientizare si orientare către viitor.

 

Așa gândim și noi. De aceea, inovăm permanent și dezvoltăm soluții prin care să creăm premisele creșterii noastre comune.

Pentru clienții de e-commerce, livrarea in easybox a devenit deja criteriu de selecție a e-shop-ului unde plasează comanda. Cum 67% dintre cumpărătorii online aleg magazinele care oferă livrarea în easybox*, este evident impactul pozitiv pe care oferirea opțiunii de livrare în easybox îl are pentru cumparatori.

 

Ne-am preocupat de asta și, cum poate știi deja, am dezvoltat in shop.eurovial.ro, LIVRAREA IN EASYBOX. Simplu si rapid pentru tine, in asa fel incat sa ai o experienta de cumparare pozitiva in shop.eurovial.ro.

Dacă totuși ai nevoie de sprijinul nostru, ne poți contacta la shop@eurovial.ro sau la nr de tel 0732.520.222. Ca întotdeauna, vom căuta soluții pentru a te bucura pe deplin de cumparaturi asa cum ti le doresti.

 

Fără să stricăm surpiza, îți spunem că nu ne oprim aici! Lucrăm la noi dezvoltări despre care îți vom vorbi curând.

Între timp spor in tot ceea ce ai de facut!

*Conform cercetare comandată de Sameday în luna aprilie 2022

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting