blog-top-header

Solutii de protectie si control

Noua ofertă Easy Series de la A la Z

Automatizare și control axate pe performanță

 

 

Schneider Electric a introdus pe piața din România noua gamă de echipamente industriale Easy Series, focalizată pe automatizare și control de performanță. Aceste dispozitive, potrivite pentru aplicații precum controlul mișcării, interfața om-mașină, automatizări industriale, acționări electrice și semnalizare, sunt concepute pentru a ajuta proiectanții de mașini industriale să ofere sisteme complete, fiabile și de înaltă calitate.

 

Toate produsele din gama Easy Series sunt considerate entry-level și sunt adaptate cerințelor piețelor emergente. Printre acestea se numără:

 

  1. Easy Harmony iPC - panouri industriale all-in-one proiectate pentru îmbunătățirea capacităților de fabricație inteligente.
  2. Easy Harmony XVG - coloane luminoase preasamblate/precablate pentru o vizibilitate mai bună a funcționării mașinilor industriale.
  3. Easy Telemecanique XCE, XCJ - limitatoare de cursă pentru aplicații industriale, potrivite pentru detectarea obiectelor nedeformabile.
  4. Easy Modicon ABL2K - surse de alimentare performante, potrivite pentru diverse aplicații.
  5. Easy Zelio RXM*LB - relee electomecanice și statice pentru aplicații industriale, caracterizate prin simplitate și fiabilitate.
  6. Easy Altivar 610 și 310 - variatoare de viteză ușor de ales, instalat și configurat, axate doar pe performanțele esențiale.
  7. Easy Harmony XA2 - butoane, selectoare și lămpi de semnalizare cu un echilibru optim între investiție și performanță.
  8. Easy Harmony GXU - afișaj tactil industrial eficient pentru sistemele de automatizare industrială cu complexitate medie și redusă.
  9. Easy Modicon M100 - controlere logice programabile, accesibile și ușor de programat.

 

 

Aceste produse Easy Series oferă soluții esențiale și performante pentru diverse aplicații industriale, evidențiindu-se prin ușurința în utilizare, instalare și adaptare.

 

 

 

Catalogul in care veti gasi toate componentele necesare pentru a furniza panouri de protectie si control sau masini industriale de inalta performanta. Cresteti eficienta in selectarea echipamentelor cu ajutorul noilor Game Easy Series:

 

 

 

Descarcati catalogul Easy Series de aici

 

    

 

 

 

    

 

Contacteaza-ne pentru detalii despre ofertele prezentate sau alte informatii:

 

   

L.T.

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting