blog-top-header

Euro Vial Lighting si Ledvance Noul Parteneriat

Euro Vial Lighting a demarat o colaborare semnificativă cu un nume de prestigiu din industria iluminatului, LEDVANCE. Această alianță deschide noi orizonturi pentru Euro Vial Lighting și pentru clienții noștri, aducând inovație, eficiență și o lumină mai strălucitoare în proiectele voastre.

 

 

Despre LEDVANCE

LEDVANCE este un nume cunoscut la nivel global în industria iluminatului, renumit pentru produsele sale de înaltă calitate și angajamentul său pentru inovație și sustenabilitate. Cu o prezență globală și o gamă variată de produse LED, LEDVANCE se numără printre liderii din industrie.

Cufiliale în peste 50 de țări și o prezență în peste 140 de țări, LEDVANCE este unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de
produse de iluminat general pentru profesioniști și utilizatori finali. Provenind din divizia de iluminatgeneral OSRAM, LEDVANCEa
devenit în scurt timp un partener de încredere ce oferă un portofoliu larg de corpuri de iluminat și lămpi LED, soluții inteligente Smart
Home & Smart Building, precum și surse tradiționale de lumină.

Astfel, dincolo de iluminat, LEDVANCE oferă soluții de energie regenerabilă pentru sectorul construcțiilor. Împreună, divizia de iluminat și divizia de energie regenerabilă formează un ecosistem pentru clădirile rezidențiale, comerciale și industriale ceea ce a facut din LEDVANCE un partener de încredere pentru Euro Vial Lighting.

 

O Colaborare Pentru Un Viitor Mai Luminos

 

 

 

Va invitam sa vizualizati brosurile partenerului nostru pentru a descoperi portofoliul extins pe care vi-l punem la dispozitie:

 

 

      

 

 

Un Curs Luminos pentru Viitor

Pentru a marca începutul acestei colaborări, am organizat recent un curs special pentru echipa noastră, unde am explorat cele mai recente tehnologii și tendințe în iluminatul oferit de LEDVANCE. Suntem acum pregătiți să vă oferim soluții de iluminat mai inteligente și mai eficiente ca niciodată.

 

 

 

Contacteaza-ne pentru ofertele potrivite proiectului tau:

https://blog.eurovial.ro/contact

L.T

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting