blog-top-header

Euro Vial Lighting a adus magia luminii in #OvidiusPark

Euro Vial Lighting a adus magia luminii in #OvidiusPark

in perioada Sarbatorilor de Iarna 2021!

 

Sistemele de iluminat festiv pe care le-am ales pentru a imbraca parcul, pastreaza amprenta sarbatorilor de Iarna si au creat o atmosfera de poveste!

 

Daca ai fost ocupat la final de an 2021 si nu ai avut inca timp sa descoperi minunatia de lumini din #OvidiusPark, inca mai ai timp sa o faci, pana la finalul acestei saptamani, prima din noul an!

 

Speram ca cei 1000 metri de siruri luminoase, ghirlandele si plasele ce au conturat bradutii, pomisorii si perimetrul exterior al parcului, au adus suficienta lumina cat sa va bucure sufletul pentru un intreg an 2022, care speram sa fie mai luminos si mai colorat decat toti anii de pana acum!

In 2022 fii mereu informat cu noutatile noastre, cu ultimele tendinte in materie de corpuri de iluminat si materiale electrice, cu promotiile permanente pe care le vom desfasura, totul, ca tu sa fii  pe deplin multumit!

Urmareste-ne pe shop.eurovial.ro, pe Eurovial.ro si pe mediile sociale https://www.facebook.com/Euro.Vial.Lighting , https://www.instagram.com/euro.vial.lighting/ si https://www.linkedin.com/company/euro-vial-lighting

 

      

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting