blog-top-header

Castigi cu Schneider si EVL

Castig cumparand Schneider Electric!

campania 5-5-5


In completarea solutiilor complete pe care le oferim partenerilor nostri, Euro Vial Lighting organizeaza o campanie cu premii in vouchere Emag pentru produsele Schneider Electric.

Am selectat 50 de produse, care, pe o perioada de 50 zile, vor avea pret special la Euro Vial Lighting si te vor ajuta sa atingi mai repede pragul de achizitii de 5000 lei fara tva care iti va aduce premiu voucher Emag..

Afla detaliile de mai jos

 

PARTICIPANTI LA CAMPANIE

La aceasta campanie pot participa clientii EVL, persoane fizice sau juridice,  din toate filialele nationale ale organizatorului.

 

                                       

 


PRODUSE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie participa toate referintele achizitionate de la partenerul Schneider Electric aflate in stoc EVL sau aduse la comanda.

 

 

MECANISMUL CAMPANIEI

Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 17.10.2022-05.12.2022

Participantii la campanie vor respecta conditiile expuse mai jos pentru a revendica premiile aferente campaniei.

Participantii vor achizitiona prin factura sau bon fiscal de la Euro Vial Lighting, produse marca Schneider Electric, care se cumuleaza, pentru a insuma unul din pragurile de mai jos.

  • Pentru valoare cumulata cuprinsa intre minim 5 000 lei si 14 999 lei fara tva, se ofera 1 voucher Emag in valoare de 200 lei cu tva
  • Pentru valoare cumulata cuprinsa intre minim 15 000 lei si 29 999 lei fara tva, se ofera 1 voucher Emag in valoare de 500 lei cu tva
  • Pentru valoare cumulata mai mare de 30 000 lei fara tva, se ofera 1 voucher Emag in valoare de 750 lei cu tva

 

Contacteaza Reprezentantul Euro Vial Lighting pentru preturile speciale din campanie!

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting